Чт, 10 січня 2019

Пластикові вікна і підвіконня від ГАЗДА - найвищий професіоналізм!

На сьогоднішній день металопластикові вікна зарекомендували себе як найбільш вигідний варіант з точки зору співвідношення ціна/якість. Тут найголовніше - знайти виробника якісних пластикових вікон і кваліфікованих майстрів монтажу, щоб в вашому будинку було тепло і затишно.

Як відзначають фахівці, вікна і двері в будинку є місцями підвищеної уваги, так як вони оберігають житло від холоду, шуму, а також небажаних гостей. Конструкція сучасних вікон для обивателів може здатися складною, але більшості з них і не потрібно заглиблюватись в деталі інженерної думки.

ГАЗДА

Сьогодні пластикові вікна виготовляються будь-яких розмірів, форм і кольорів. Наприклад, вікно може бути обрамлене рамою під дерево або мати декоративні вставки з кольорового скла. Таким чином, можна не тільки надійно захистити будинок від погодних явищ, але й чудово довершити оформлення інтер’єру.

Крім сучасної конструкції металопластикових вікон замовники можуть за своїм бажанням обрати фурнітуру і додаткові елементи. Наприклад, встановити додаткові клапани для циркуляції повітря, спеціальні замки від випадкового відкривання вікон дітьми, ударостійке скло, сонцезахисну плівку і багато іншого.

підвіконня ПВХ під мрамор

Ще одна невід'ємна частина будь-якого вікна - підвіконня. Цей аксесуар надає завершений вигляд внутрішньому інтер'єру. Як і рама вікна, підвіконня може бути як білим, так і кольоровим або навіть оформленим з імітацією під дерево або мармур.

В асортименті компанії ГАЗДА® представлені вікна і підвіконня https://gazda.ua/produkciya/komplektuyuschie/podokonniki-2/ таких виробників, як Werzalit, Moeller, Crystalit, Danke, Hanz, Kraft та ін. Завдяки гнучкій ціновій лінійці, в компанії ГАЗДА ви зможете без проблем підібрати кращий варіант саме для вашого будинку. І нехай ваш будинок сяє щастям!

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата