Ср, 09 січня 2019

Вибори-2019: що не дає спокою політтехнологам у штабах кандидатів

Кандидати в президенти України, які вже зареєструвалися, нічого цікавого досі не запропонували.

Кандидати в президенти України, які вже зареєструвалися, нічого цікавого досі не запропонували. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів керівник Громадської організації «Українська рада з міжнародних відносин» Сергій Даниленко.

За словами нашого співрозмовника, жодних «сюрпризів» протягом традиційного відпочинкового періоду в Україні не відбулося.

«Процес йде цілком прогнозований, процес довгоочікуваний.

Все, що планувалось, що було напрацьовано наприкінці минулого року, все спрацювало в ці святкові дні. Нічого надзвичайного не сталося. Всі заготовки, які нам політичне життя готувало у 2018 році, все спрацювало.

Я маю на увазі і очікування висунення кандидатів, які повсякчас публіку дразнили, і події, які відбулися завершенням формування православної церкви в Україні. І власне політичне затишшя, яке ми спостерігали, що стосується парламентського життя», - каже аналітик.

На думку експерта, єдиною інтригою для політтехнологів в штабах кандидатів в президенти залишається те, скільки врешті решт кандидатів буде зареєстровано для участі в президентській кампанії.

«Ось це єдиний сюрприз і єдине, над чим гадають - кількість людей. А так, власне кажучи, ті кандидати, які вже зареєструвалися, їхні ініціативи абсолютно нічим не здивували.

Експертне середовище розкритикувало, або вірніше розчарувалося у тих підходах, які вони пропонують, а саме: давайте разом напишемо програму, а потім оберемо найголовніші пункти, або давайте приєднуйтесь до мене, я формую свою команду. На жаль, ми вже все це бачили, і навряд чи можна так спонукати до активної роботи потенційних помічників, які будуть допомагати у виборчій кампанії. Тому, власне кажучи, інтрига залишається тільки у кількості учасників», - додає Даниленко.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата