Пт, 04 січня 2019

Тимошенко: Кожен крок влади у нинішньому році мусить враховувати інтереси людей

photo by Alexander Prokopenko

Кожен крок влади у нинішньому році мусить враховувати інтереси людей, а сама влада нарешті має стати політично відповідальною перед власним народом та країною. Із такою ініціативою на своїй сторінці у Facebook виступила Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

Вона нагадала, що серед усього іншого новий рік приніс українцям і нові тарифи на опалення, які для багатьох є непідйомними.

«Українська влада в останні роки невтомно повторює, що вона проводить шалені реформи.

Але всі ці реформи, якщо відкинути спекулятивну риторику, спрямовані проти людей. Зростання цін та тарифів, інфляція, розвал цілих державних систем – це прямі наслідки таких «реформ», – обурилася лідер «Батьківщини».

За словами політика, у сусідній Польщі, яку вітчизняні «реформатори» так люблять називати прикладом для наслідування, напередодні нового року Сейм спеціально зібрався на термінове засідання. І на ньому запровадив мораторій на здорожчання електроенергії для споживачів, заборонив піднімати тарифи.

«Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився. Терміново вони збираються лише на дерибан бюджетних коштів. І хизуються непопулярними реформами. То зробіть бодай одну популярну. Хоча б для прикладу.

У нас 28 років йдуть непопулярні реформи, які несуть непопулярні, неефективні наслідки», – констатувала Голова партії.

На думку Юлії Тимошенко, 2019 рік має змінити ганебну ситуацію. Країна має отримати владу, яка у своїй діяльності керується інтересами людей, а не власним збагаченням.

«Це ніякий не популізм, а необхідність.

Це єдиноможливий шлях для влади, що поважає власний народ і власну країну», – підсумувала Юлія Тимошенко.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата