Сб, 15 грудня 2018

Сходи від Авангард-Майстер - еталон достконалості

При підборі надійних і стильних сходів для власного будинку доводиться враховувати безліч важливих моментів: стилістика і розміри приміщення, комфорт та зручність підйому для людей будь-якого віку, надійність сходів, ергономіка, компактність, матеріальні і часові затрати. Все це враховує «Авангард-Майстер» при роботі з кожним клієнтом.

lestnica-5 В Україні знайдеться не багато компаній, настільки відданих якості продукції і сервісу, як «Авангард-Майстер»™. Завдяки грамотній організації виробничих процесів і маркетингової політики, компанія перетворила свою продукцію в найкращі і надійні конструкції. Завжди на крок, випереджаючи конкурентів в кваліфікації співробітників, якості матеріалів і точності виконання замовлень.

Виробнича лінійка компанії включає широкий вибір комбінованих сходових систем, розрахованих на різні бюджети та інтер'єри. Об'єднання дерева і металу дозволяє отримати оригінальні дизайнерські рішення, а висока міцність несучих конструкцій гарантує довговічність. На відміну від систем, цілковито виготовлених з деревини, сходи на базі металевого каркасу не розсипаються з часом, не видають шумів або скрипу і легко збираються без залучення спеціально навчених майстрів.

Власне виробництво і кваліфікований персонал дає можливість компанії створювати сходи різної складності. Завдяки «Авангард-Майстру» стає можливим встановлення в будинку сходової системи Вашої мрії. Співробітники компанії створять детальний проект, обговорять з Вами деталі і терміни, та одразу передадуть його до виконання.

Професійне складне обладнання для виготовлення всіх необхідних деталей. Просто величезні потужності виробництва і висока кваліфікація робітників, які працюють на протязі багатьох років. Виконання ручної роботи з кожними сходами. Узгодження кожного проекту з менеджерами і конструкторами на всіх етапах виробництва замовлення.

Широка лінійка продукції. Великий вибір видів каркасів для універсальних сходів, які не вимагають надточних вимірів приміщення; каркаси сходів під замовлення, фігурні, з полого або листового металу.

lestnica

lestnica-2

«Авангард-Майстер» гарантує:

- Перевірку якості високоточними приладами;

- Дизайнерський підхід;

- Кваліфікований менеджмент та великий досвід роботи.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Білий дім визнав, що через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку Сьогодні, 25 квітня

Голова МЗС: Лише військової допомоги США недостатньо для перемоги над Росією Вчора, 24 квітня

Глава Пентагону поговорив з грецьким колегою на тлі публікацій про тиск щодо Patriot для Києва Вчора, 24 квітня

Держдеп США згадав телемарафон у звіті щодо порушень прав людини Вчора, 24 квітня

Рекордна партія зброї з Британії, новини щодо допомоги США, МЗС обмежує "ухилянтів": новини дня Вчора, 24 квітня

Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії 23 квітня

Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги ЗСУ може бути проблемою – посол 23 квітня

Туск: Польща не передасть Patriot Україні, але допоможе іншими засобами 23 квітня

Кулеба пояснив, чому консульства України зупинили надання послуг чоловікам мобілізаційного віку 23 квітня

Зеленський заявив про домовленість щодо ATACMS для України 23 квітня