Сб, 15 грудня 2018

Новини дня: про нового власника телеканалу "112 Україна", рахунки Януковича та поїзд через всю країну

Про що всі говорять сьогодні?

Про нового власника телеканалу "112 Україна". Нардеп від "Опозиційного блоку" та давній соратник Віктора Медведчука Тарас Козак став кінцевим бенефіціаром усіх шести телеканалів, що входять до групи "112 Україна".

Про Коломойського. Фірма з орбіти Коломойського намагається узаконити збитки державі на 7,5 мільярда гривень.

Про рахунки Януковича. Печерський суд Києва протягом місяця скасував арешти зі щонайменше 26 рахунків, які правоохоронці пов’язували з оточенням екс-президента Віктора Януковича.

Про норми споживання газу. Міністерство енергетики та вугільної промисловості розробило і оприлюднило для громадського обговорення новий документ щодо норм споживання газу для побутових споживачів без лічильників.

Про новий поїзд через всю країну. 16 грудня компанія "Укрзалізниця" запускає новий "Нічний експрес" Запоріжжя-Ужгород. Він також проїжджатиме Дніпро, Білу Церкву, Львів та Сваляву.

Ви хочете знати більше?

Смартфони IPhone, Samsung чи Huawei: що обрати з новинок 2018 року

Нинішній рік тішив і засмучував новинками у світі смартфонів. Компанії намагалися дивувати користувачів. У когось виходило краще, у когось - гірше. (рос)

Як створити пасивний дохід

Для отримання пасивного доходу спочатку потрібно сформувати відповідний актив: нерухомість, гроші, авторські права. Читайте, що робити далі.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата