Пт, 14 грудня 2018

Стало відомо, скільки грошей витратять на парки і озера в Києві в найближчі 3 роки

Відповідне рішення прийнято на засіданні Київради

Київська влада запланувала на наступний рік розчистити і впорядкувати водні об'єкти, в тому числі на територіях парків і скверів. На це протягом трьох років закладено 72,5 млн. грн. Загалом, на утримання територій міських пляжів, зон відпочинку та водних об'єктів передбачено понад 218 млн. грн. Також в програмі заплановано створення умов безпечного перебування людей на воді. Фінансування за цією ініціативою складе близько 100 млн. грн., для цього в КМДА розробили спеціальну програму.

Новострой Гринвилль Парк - перший житловий комплекс з концепцією гармонійного життя для всієї родини.

Значна увага буде приділена благоустрою об’єктів зеленого господарства. Йдеться про догляд за територією міських лісів, захист зелених насаджень, реконструкції та капітального ремонту парків і скверів, встановлення та обслуговування зрошувальних систем. На такі заходи протягом трьох років планується виділити близько 4,3 млрд. грн. Також програмою передбачено визначення меж парків і скверів, їх збереження та захист від можливої забудови та нецільового використання земельних ділянок.

Вже найближчим часом у столиці планують облаштувати 16 нових скверів і два парки.Парк відпочинку площею 55 га з'явиться вздовж вулиці Лугова в Дарницькому районі. Ще один парк буде облаштовано на Киянівському провулку в Подільському районі.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата