Ср, 05 грудня 2018

В Україні розмитнили перші "євробляхи", які заплатили 8500 штрафу

Як розповіли Mukachevo.net у Державній фіскальній службі Закарпатської області, 3 грудня на митниці розмитнили перші 9 автомобілів, які перебували. ..

Як розповіли Mukachevo.net у Державній фіскальній службі Закарпатської області, 3 грудня на митниці розмитнили перші 9 автомобілів, які перебували на території України з простроченим терміном.

— Оформлено 9 автомобілів, які громадяни-власники, окрім звичайних митних платежів, за недотримання строків та умов митного режиму тимчасового ввезення або транзитузаплатили добровільний платіж до державного бюджету в сумі, яка дорівнює розміру 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 8500 гривень, - розповіли у прес-службі ДФС.

У митниці зазначають, що фактурна вартість даних автомобілів склала 10 тис. євро, сплачені до бюджету митні платежі – 459 тис.

гривень.

Разом з тим, є розмитнені автомобілі, які не порушували термін перебування на території України чи були завезені вперше. Таких автомобілів з часу введення нового закону нарахували же 215.

Митники кажуть, що найчастіше імпортувались автомобілі марок SKODA та VOLKSWAGEN. Зокрема, серед найпопулярніших автомобілів оформлено «VW GOLF» 2002 року випуску, «VW PASSAT» 2007 року випуску, «VW TOURAN» 2006 року випуску.

Так, при митному оформленні цих автомобілів скориставшись пільгою сплачено майже 148 тис.

грн, а економія, в порівнянні з старим законом, склала – понад 100 тис.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата