Ср, 14 листопада 2018

Жалюзі від Алсер: якісний захист і стильний декор ваших вікон

Компанія «Алсер» є одним з лідерів на ринку сонцезахисних віконних систем в Києві. Фірма володіє власним виробничим комплексом і надає повний комплекс послуг щодо всього, що пов'язано з сонцезахисними системами та декором вікон.

жилюзи для дома

Спеціалізація «Алсер» - виробництво жалюзі, ролетів і штор, монтаж та подальше сервісне обслуговування. В розпорядженні фірми є необхідні ресурси: великий досвід, виробнича база і кваліфікований персонал.

Перед продукцією підприємства ставиться завдання не тільки виконати функціональний захист для комфортного перебування в приміщенні, але і забезпечити затишок. Екологічна безпека виробів, що постачаються - один з головних критеріїв. При виробництві продукції використовуються матеріали високої якості, які відповідають усім санітарним та епідеміологічним вимогам.

Якщо ви надаєте перевагу оригінальному дизайну приміщення, вам неодмінно варто звернути увагу на вертикальні жалюзі, які доступні в широкому асортименті кольорів і різновидів.

Найбільш поширеним видом жалюзі є тканинні ламелі, які мають низку переваг перед звичайними шторами:

- на них не так швидко накопичується пил, так як матеріали мають пиловідштовхуючі властивості;

- регулювати жалюзі дуже легко та зручно - це можна робити за допомогою невеликого троса;

- сонячне світло з вікон більш рівномірно розсіюється по приміщенню.

Якщо ви все ще не знаєте, який варіант оформлення ваших вікон обрати - зверніться за допомогою до фахівців «Алсер», і вам обов'язково допоможуть з правильним вибором! «Алсер» більше 9 років на варті вашого комфорту!

 

ТОВ “Алсер”
(067)442-42, (050)735-57, (073)735-57, (044)223-92
info@alser.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата