Пн, 12 листопада 2018

У КМДА повідомили, коли буде відкрито міст з Подолу на Троєщину

Подільський міст по праву вважається одним з головних довгобудів в Столиці: зведення шляхопровіду почали ще в 2003 році, проте будівництво триває і досі.

most-podol

Читайте також
Інвестиції в якісне житло: ЖК Гринвиль на Подоле в Киеве - новобудова за новими стандартами!

Шостий автодорожній міст через Дніпро в Києві запрацює вже через два роки. Про це у своєму Facebook написав директор департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

Він зазначив, що на сьогодні на мосту ведуться монтажні роботи. Крім цього, проведені роботи по зварюванню стиків арки, закладено дорожнє покриття на естакаді на Трухановому острові та в урочищі Горбачиха, встановлені опори на Рибальському півострові і на дамбі Русанівських садів.

Відкриття автомобільного сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту в майбутньому дозволить провести лінію метро до найбільшого житлового району Києва - Троєщину та розвантажити Північний міст, який зараз завантажений вище запроектованої пропускної спроможності.

Як повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка, Подільсько-Воскресенський міст будують з 2003 року. А документи щодо планів його будівництва датовані ще 1979 роком. Щоб закінчити це будівництво, місту потрібні чималі кошти, мерія постійно веде переговори з інвесторами, щоб залучити гроші.

Відзначається, що за всі роки на Подільско-Воскресенський міст було витрачено близько 5 млрд гривневих коштів. А для завершення будівництва потрібно ще 7 млрд гривень. У 2018 року робіт виконано понад ніж на 500 млн грн.

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата