Ср, 03 жовтня 2018

Фаріон розкрила правду про зарплати вчителів і розповіла, у кого Гриневич закуповує навчальний контент

Нинішня влада працює на міжнародні гранти Сороса, які за основне завдання мають створити з нас безлику біомасу рабів з посереднім знанням...

Нинішня влада працює на міжнародні гранти Сороса, які за основне завдання мають створити з нас безлику біомасу рабів з посереднім знанням англійської мови. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

За словами нашої співрозмовниці, в Україні абсолютний дисбаланс у системі освіти і абсолютна невідповідність отримуваних грошей до виконуваної роботи.

«Учитель вже отримав підвищену зарплату давним-давно. Зарплата учителя вища за зарплату професора чи доцента. Не можна одну ланку освіти фінансово підтримувати, а іншу послідовно та системно знищувати — це я про вищу освіту», - каже політик.

Щодо ініціативи забезпечити школярів електронними підручниками, то Фаріон зазначає наступне: «У такому разі прошу забезпечити кожну дитину зразу окулярами. Якщо тут у нас проблема з хребтами, бо діти носять важкі підручники, то наскільки якісним буде обладнання, з якого дитина буде споглядати цей електронний підручник? Наскільки мені відомо, то Гриневич закуповує навчальний контент в угорців, які роздають українцям другі паспорти і які насправді оголошують війну на Закарпатті. І ті так звані тач-панелі, з яких намагаються демонструвати електронні підручники, вкрай недосконалі з огляду на вплив на здоров'я школярів.

Крім того, наповненість електронних підручників абсолютно не відповідає змісту української освіти».

За словами експерта, основна реформа школи - це по-перше зміна змісту навчання, а основний зміст навчання сьогодні - це повне вимивання національної складової.

«У нас зараз зливаються предмети на зразок «Історія України» - «Всесвітня історія», намагаються злити українську літературу з зарубіжною літературою, коли вилучаються з української літератури базові світоглядові тексти на зразок «Мені однаково» Тараса Шевченка тощо», - пояснює Ірина Фаріон.

«У нас діє так звана антидискримінаційна експертиза, через яку, зокрема через так звану нову українську школу, знищуються основні цінності. Відповідно до цієї антидискримінаційної експертизи у нас вже нема ані мами, ані тата, у нас є тільки родичі, в нас нема хлопчика і дівчинки — у нас є якісь дивні істоти. У нас мову не можна називати солов'їною, тому що, бачите, наші сусіди називають її солов'їною.

То у чому проблема шкільної освіти? У тому, що тяжкий наплічник у дітей, чи у тому, що голова чиновників від освіти наповнена глобалістичним мотлохом?..», - продовжує експерт.

«Тому це не є вихід з проблеми.

А вихід — це кардинальна зміна цієї влади, яка не працює на Україну. Вона працює на міжнародні гранти Сороса, які за основне завдання мають створити з нас безлику біомасу рабів з посереднім знанням англійської мови, і тоді кращих викачати звідси, і тоді зняти мораторій на землю, продати її і залишити рабів, які будуть діставати задоволення від того, що служать вже якомусь іншому панові, крім московського», - резюмує політик.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата