Вт, 25 вересня 2018

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Про що всі говорять сьогодні?

Про фермерську Україну, американські локомотиви та громадський транспорт.

Про "фермерську Україну". Народні депутати проголосували за внесення змін до Конституції шляхом доповнення її новою частиною: "Основою аграрного устрою України є фермерське господарство".

Про критику НКРЕ. Президент "Енергоатому" розкритикував новий склад Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг та назвав формулу "Роттердам+" корупційною.

Про держборг. Вийшли свіжі дані по держборгу. Хороша новина: він скорочується в доларовому еквіваленті. Погана новина: він збільшується в гривневому еквіваленті.

Про Суркісів. Державний "Приватбанк" врегулював суперечку з сім’єю Суркісів щодо відшкодування капіталізованих внесків і заплатив їм 1 мільярд гривень.

Про американські локомотиви. Детективи НАБУ отримали доступ до документів "Укрексімбанку" щодо постачання локомотивів General Electric і передачі їх у фінансовий лізинг компанії "Укрзалізниця".

Про громадський транспорт. До кінця 2018 року в Києві планується оголосити тендери з оновлення пасажирського транспорту. Придбають 17 трамваїв та понад 100 автобусів.

Ви хочете знати більше?

"Піч-холодильник" в сумці. Як український стартап планує звільнити офіси від мікрохвильовок

Український стартап Neoven створив портативну індукційну піч, яка поміщається в сумці. Що це за продукт і як він може змінити життя офісу?

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата