Ср, 01 серпня 2018

"Реальний Грищ" - справжні справи екс-полковника Анатолія Гриценко

Міністр Охорони України, Анатолій Гриценко - корупціонер та підкаблучник.

Міністр Охорони України, Анатолій Гриценко - корупціонер та підкаблучник. Чи це саме так насправді? В одному з проектів, завантаженого відео від кращого банківського журналіста Олександра Дубінського, заявлено, що саме жінка Анатолія Гриценка поглибила всю фінансову структуру свого чоловіка і знаходиться в тіні всіх дій. Відеоблогер стверджує, що Юлія Мостова, проводить бізнес переговори та вирішує впроваджень стратегічних питань за чоловіка, екс-полковника.

Всі факти зібрані в групі "Реальний Грищ" звинувачують в передачі прав власності на земельну ділянку з ціною нижче в десятків мільйонів гривень. Це підтверджує відео звертання Депутата від партій "Народний Фронт" Тетяни Чорновіл з вимогою притягнення до відповідальності за його діяльність. На сторінці програми "Вісник державних закупівель" опубліковано розслідування, в якому детально описують схему про відчуження землі за зниженою ціною, в Конча-Заспі в інтересах братів Буряків.

Для Гриценка зачинено всі українські олігархічні канали, оскільки, він більш схильний до проросійської позиції та роботи в уряді Януковича. Це підтверджує цитатні висловлювання щодо позитивних схвалень на адресу екс-президента Віктора Федоровича.

Не враховуючи інформативну сторінку журналістських розслідувань в групі про правопорушника, можна виділити відео програми "Закрита зона" Прямого Каналу, де один з журналістів на ім'я Володимир Ар'єв стверджує такий факт, що наша армія, безсоромно, розпродавалася роками, а в період правління Гриценка, угоди продажу сягали 1,3 млрд гривень та біднота української армії сягла найвищього ступіня.

Крім всього, вище написаного, авторам цього ж проекту вдалося знайти відео саме власного будинку екс-міністра охорони в Конча-Заспі, який до речі, в офіційній частині документальності оформлено на дружину екс-полковника - Юлію Мостову. Таким чином, екс-полковник показує, своє нескромне та багате життя, бо будинок в цьому ж районі та приблизно схожого по формату, як у Гриценка, оцінюється в мінімум як 10 000 000 гривень. Не погано!

Цікаво, як тепер правоохоронні органи відреагують на достатньо зібрані докази проекту "Реальний Грищ".

Але вже насамперед, можна констатувати той факт, що цим проектом вдалося привернути увагу не тільки в області інформативних структур, а й органів різного напряму нашої славної неньки України.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

Президент Чехії: Ініціатива з пошуку снарядів для України набирає обертів Сьогодні, 16 квітня

Зеленський про брак західної підтримки: Трипільську ТЕС знищили, бо у нас залишилось 0 ракет Сьогодні, 16 квітня

Голова МЗС Норвегії анонсував підписання безпекової угоди з Україною Сьогодні, 16 квітня

Прем’єр Чехії: Ми вже законтрактували 180 тисяч снарядів для України Сьогодні, 16 квітня

Уряд Нідерландів обіцяє додаткові 4,4 млрд євро допомоги Україні у 2024-2026 роках Сьогодні, 16 квітня

Дуда: Треба зробити все можливе, щоб Україна повернула території Вчора, 15 квітня

У Грузії починають розгляд "російського закону" про "іноагентів", під парламентом – протест Вчора, 15 квітня

Шольц розпочав візит у Китай: говоритиме про війну РФ проти України та економіку Вчора, 15 квітня

Байден скликає зустріч G7 через атаку Ірану на Ізраїль 14 квітня

Зеленський звільнив заступника Єрмака, який працюватиме в МЗС 13 квітня