Чт, 07 червня 2018

Гра в лотерею принесла держуповноваженій АМКУ більше мільйона гривень

Ряди слуг народу, які регулярно виграють в лотереї — Ляшко, Кишкаря, Ленського, – поповнилися новим ім’ям

Власницею найбільшої суми стала Госуполномоченная Антимонопольного комітету України Агія Загребельская. Як повідомляє “Антикор”, посилаючись на власне джерело у корпорації МСЛ, чиновниця Антимонопольного комітету України Агія Загребельська зірвала банк в один мільйон триста тисяч гривень.

Подібне везіння досить розповсюджене серед вітчизняних політиків та чиновників. Так, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вигравав у лотерею тричі.

А його колега, депутат Павло Кишкар — одноразово виграв у 2015-му році один мільйон двісті тисяч гривень. Нині його рекорд побито.

Як повідомлялося раніше, в останній рік зусилля Агії Загребельської були спрямовані на боротьбу з Кабміном у сфері лотерей. Будучи лоббістом проросійських операторів МСЛ та Патріот, Загребельська активно протистояла намаганням уряду навести лад на лотерейному ринку шляхом затвердження нових ліцензійних умов.

Журналісти міркують, як чиновниця зможе пояснити походження ще одного “мільйону з копійками” у декларації, яку подаватиме наступного року. Адже на широкий загал про виграш Загребельської офіційно не повідомлялося.

Факт виграшу компанія МСЛ та чиновниця вирішили не розголошувати.

Загребельская знаходиться в топі найбагатших чиновників України з однією з найбільш значних колекцій прикрас і ювелірних виробів загальною вартістю приблизно п’ять мільйонів гривень. Загальна сума багатства чиновниці перевищує 10 мільйонів, що абсолютно не корелюється з зарплатою державного службовця.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата