Вт, 22 травня 2018

Добродомов не спростував можливість своєї участі у виборах президента 2019 року

Лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов під час зустрічі з мешканцями Львова сьогодні, 21 травня, не спростував.

Лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов під час зустрічі з мешканцями Львова сьогодні, 21 травня, не спростував тези про свою участь у наступних президентських виборах 2019 року. Про це повідомляє кореспондент Leopolis.news з місця події.

За словами політика, впродовж наступних двох тижнів українців може очікувати розпуск парламенту, а відтак дострокові вибори.

«Щодо виборів президента, то давайте дочекаємось усі політичні сили, які доєднаються до демократичної опозиції. Через два-три місяці я особисто підтримаю найрейтинговішого кандидата і особисто працюватиму задля його перемоги», – зазначив Дмитро Добродомов.

Він також повідомив, що не проти того, щоб до демократичної опозиції доєднувалися «притомні політичні сили».

«З ВО «Батьківщина» ми провели низку акцій та підготували законопроекти і це стало передумовою нашого спілкування. Наші погляди збігаються щодо депутатської недоторканності, нового виборчого законодавства, Закону про антикорупційний суд.

Тому наші двері відкриті для усіх дійсно демократичних сил», – підсумував Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, що партії «Народний контроль» та «Громадянська позиція» мають на меті створити спільну політичну платформу «Народна довіра».

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата