Вт, 24 квітня 2018

Експерт Цибулько пояснив, хто насправді стоїть за «плівками Онищенка»

Якщо «плівки Онищенка» дійсно існували, і якщо б в них було щось «бомбезне», то їх б давно вже...

Якщо «плівки Онищенка» дійсно існували, і якщо б в них було щось «бомбезне», то їх б давно вже експлуатували. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів громадський діяч Володимир Цибулько.

Коментуючи скандал з «плівками Онищенка», наш співрозмовник зазначає наступне: «Оскільки ми живемо в епоху постфактум, то наявність самих плівок не обов'язкова, тобто можна створити міфологію про плівки Онищенка і на тому вибудувати таку “священну війну”, що от репутації того чи іншого політика може не залишитися нічого».

Насправді, продовжує експерт, якщо б плівки були, і якщо б в них було щось «бомбезне», то їх б давно вже експлуатували.

«Насправді поки що це гра в постфактум, тобто важливий не сам факт, а його тлумачення. Онищенко і його захист намагається перетворити його на політичного вигнанця, і через те розгорнута атака проти Петра Порошенка.

Але якби, наприклад, Онищенко насправді був якимось партнером в якихось оборудках з Порошенком, то очевидно, що політсила Петра Порошенка намагалася б боронити Онищенка. А так ми бачимо, що боронить Онищенка тільки “Батьківщина”, тобто насправді атака проти Порошенка є елементом захисту Юлії Тимошенко, оскільки вона в історії з Онищенком є вразливою ланкою, адже вона, як кандидат в президенти, ще претендує на серйозний результат у виборчій кампанії», - додає Цибулько.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата