Пт, 23 березня 2018

Тимошенко терміново покинула Україну, затівається щось серйозне

20 березня Юлія Володимирівна Тимошенко ще була в Раді й відповідно зареєструвалася, чого вже не відбулося ні вчора, ні сьогодні Причина в.

Причина в тому, що вночі з 20 на 21-ше вона вже вилетіла до Ізраїлю в аеропорт Бен-Гуріон, де пройшла через V.I.P. зал. Але все ж була помічена, коли сідала в лімузин. Вона прилетіла на зустріч з біглим олігархом Ігорем Коломойським, який уперше запропонував їй зустріч не в Женеві, а в Ізраїлі.

Про це з власних джерел повідомляє екс-народний депутат, політичний експерт Тарас Чорновіл.

“Олігарх саме сюди переносить ті переговори, які не просто “а поговоріть” чи влаштувати інформаційну атаку, а потребують консолідації ресурсів, участі радників, технологів тощо”, – пише політик на своїй сторінці.

Це виправдано тим, що до себе додому Коломойський нікого з чужих не запрошує, а в місцях можливих зустрічей у Женеві проводити мозкові штурми, наради тощо не надто безпечно. Там топчуться всі спецслужби, включно з нашими.

Та й поїздку Тимошенко до Женеви минулого разу було виявлено миттєво. Тому зустріч у Ізраїлі свідчить, що затівається щось дуже серйозне.

Юлія Володимирівна оселилася в готелі Хаят вже мала зустріч з олігархом, але після неї не відлетіла до Києва, а залишилася, імовірно для участі в якихось ширших форматах нарад. Організацією візиту та супроводом займався Арон Майберг та компанія Medvinski VIP servise, яка належить вихідцям з України братам Ігорю та Олександру Медвінскі.

“Після провалу Савченко нам слід чекати найближчим часом нових дуже серйозних збурень”, – застерігає Чорновіл.

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата