Пт, 23 березня 2018

Порошенко відреагував на арешт Савченко

Президент Петро Порошенко подякував працівникам СБУ і ГПУ за запобігання масових терактів і викриття російської спецоперації.

Президент Петро Порошенко подякував працівникам СБУ і ГПУ за запобігання масових терактів і викриття російської спецоперації.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Також дякую офіцерам Збройних сил, які не піддалися на провокації і вчасно поінформували правоохоронні органи про злочинні задуми агресора і п’ятої колони", - написав він.

"Мета російської спецоперації посіяти хаос і знищити Українську Державу. Усе це є черговим нагадуванням, що проти України ведеться широкомасштабна гібридна війна, вистояти в якій ми зможемо лише об’єднавшись", - додав Порошенко.

Також на арешт Савченко відреагував прем'єр Володимир Гройсман. Він заявив, що у випадку із нею "це питання психологічного здоров'я".

"Вважаю, що парламент прийняв адекватне рішення", - написав він у Твіттері.

"Останню крапку у питанні Надії Савченко поставить слідство. Але я вважаю, що це питання психологічного здоров'я. Хочу подякувати СБУ, Збройним силам України, які провели операцію з виявлення намірів цього жахливого теракту.

Вважаю, що Парламент прийняв адекватне рішення".

from-ua.com

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата