Сб, 23 грудня 2017

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Про Нафтогаз, підсумки Гройсмана та трохи біткоїну.

Про що всі говорили сьогодні?

Про Нафтогаз, підсумки Гройсмана та трохи біткоїну.

Про Лондонський арбітраж. Нафтогаз заявив про свою перемогу над російським Газпромом. Арбітраж відхилив вимоги Газпрому на 56 мільярдів доларів та знизив ціну газу за 2014 рік. Ефект від цього рішення Нафтогаз оцінив у 75 мільярдів доларів. Росіяни не залишились в боргу, і заявили, що Нафтогаз теж винен їм 2 мільярди.

Про підсумки Гройсмана. На підсумковій конференції Володимир Борисович прокоментував конфлікт Данилюка і Луценка, розказав, як буде рахуватися ціна на газ, розповів, що буде робити з литовськими номерами, висловив свою позицію щодо ринку землі, пояснив, чому в Україні інфляція, а також розповів, коли почне падати курс долара.

Про бюджет. Спікер Андрій Парубій підписав Бюджет на наступний рік, а Київ отримав свій бюджет-2018.

Про монополії. Антимонопольний комітет розглядає змову мереж заправних станцій ОККО і WOG.

Про біткоїн. Біткоїн після рекордного зростання до 20 тисяч доларів опустився нижче 14 тисяч. Можливо, різдвяні розпродажі.

Ви хочете дізнатись більше?

Операція "Рента", або Як газовий бізнес Януковича об'єднав Порошенка та Авакова

Україна знизила податок на видобуток газу в надії на різке збільшення його видобутку. Однак жаданим іноземним інвесторам ліквідних газоносних площ може не вистачити: одна їх частина відійшла президентському оточенню, а інша незабаром може бути передана структурам з оточення Арсена Авакова.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата