Пт, 15 грудня 2017

В Україні презентують нову енергетичну асоціацію "Українська Воднева Рада"

В рамках проведення Першого міжнародного водневого енергетичного форуму "H2U" – Безмежна енергія для України", презентують новостворену професійну енергетичну організацію.


Фото: Економічна правда

В рамках проведення Першого міжнародного водневого енергетичного форуму "H2U" - Безмежна енергія для України", який відбудеться в травні 2018 року в Києві, презентують новостворену професійну енергетичну організацію для прихильників та представників водневої (H2) енергетики - Українську Водневу Раду. Рада створена для розвитку водневих та новітніх комбінованих енергетичних систем в Україні.

Найближчим часом Українська Воднева Рада стане повноправним членом Всесвітньої експертної організації водневої енергетики Hydrogen Council, яка співпрацює зі світовими аналітичними, інформаційними агенціями та міжнародними організаціями, зокрема - Bloomderg New Energy Finance, McKinsy&Co, World Economic Forum та іншими.

Організація об’єднає фахівців сектора водневої відновлюваної та новітньої енергетики України. Займатиметься взаємодією з науковими та навчальними закладами, підтримуватиме наукові розробки та молодіжні енергетичні стартапи в Україні. Інформаційний відділ Ради планує займатися популяризацію новітньої культури споживання енергії та впровадженням сучасних (реальних) форм енергозбереження. Для захисту інтересів водневої енергетики та досягнення своїх цілей Рада планує конструктивно співпрацювати з органами державної влади та брати участь у розробці енергетичної стратегії розвитку України.

Організатору та модератору Першого водневого енергетичного форуму "H2U" Олександру Рєпкіну, міжнародна експертна група (сфера водневої енергетики) запропонувала створити та очолити Українську Водневу Раду. Олександр Рєпкін добре знаний в професійних енергетичних колах як бізнесмен та інвестор в сонячну та відновлювану енергетику України. Увесь час він представляє інтереси відновлюваного сектора енергетики України на міжнародних енергетичних заходах.

Олександр Рєпкін зазначає, що Українська Воднева Рада була ініційована для колективного розвитку та захисту інтересів всіх відновлюваних генерацій України - нової водневої, сонячної, вітрової та інших. Організація має на меті інформаційно та освітньо впливати на ситуацію в країні для досягнення максимально прозорих та рівних умов для всіх інвесторів та представників зеленого енергетичного бізнесу в Україні. Рада буде намагатися консолідувати зусилля всіх гравців енергоринку задля досягнення стабільних, прогнозованих та єдиних правил для кожного учасника. В цивілізованому світі не відокремлюють зелені джерела енергетики, їх об’єднують в потужні та комбіновані енергетичні системи та енергоострови.

Наприклад, щодо водневої енергетики, то первинним енергетичним ресурсом є звичайна вода у поєднанні з екологічною енергією сонця, вітру чи геотермальною водою. Тому ми запрошуємо долучитися до Водневої Ради представників громадського сектора, влади, бізнесу та представників всіх видів відновлюваної енергетики України.

Докладніше про програму Водневої Ради можливо буде дізнатися, відвідавши Перший міжнародний енергетичний водневий форум "H2U" - Безмежна енергія для України".

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата