Чт, 23 листопада 2017

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Про що всі говорили сьогодні?

Про метро на Троєщину, "мільярд Суркісів", експорт газу, та премії керівництва Нафтогазу.

Про контрабанду. У Державній фіскальній службі вигадали, як побороти контрабанду: за кордоном треба буде побути не менше доби.

Про Нафтогаз. Володимир Гройсман озвучив імена шести членів нової Наглядової ради НАК "Нафтогаз".

Про експорт газу. В Уряді кажуть, що Україна має намір збільшити внутрішній видобуток природного газу до рівнів, що перевищать споживання.

Про премії керівництва Нафтогазу. Керівному складу НАК "Нафтогаз України" виплачені великі премії за перемогу в першому раунді судового протистояння в Стокгольмі з російським "Газпромом".

Про метро на Троєщину. Мер Києва Віталій Кличко та заступник голови правління China Pacific Construction Group Го Уін підписали угоду про співпрацю щодо будівництва четвертої лінії метро у Києві.

Про "мільярд Суркисів". Приватбанк заявляє, що Державна виконавча служба поки що не накладала арешт на кореспондентський рахунок банку й не списувала коштів на користь сім'ї Суркісів.

Про податки. У Державній фіскальній службі заявляють про необхідність відмови від спрощеної системи оподаткування та поступове переведення малих підприємців на загальну систему.

Хочете дізнатися більше?

Данський синдром: Хмельницький вчить Україну, як використовувати сонце

Одне з міст холодної Данії обігріває сонцем кожну п'яту оселю. В Україні теж з'являються свої піонери у використанні сонячної енергії в централізованому теплопостачанні - це Хмельницький.

www.epravda.com.ua

Архів журналу Віче

Віче №4/2016 №4
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата