30 квітня

ТОП серій побутового ковроліну

Вагаючись перед вибором — який тип покриття для підлоги житлового помешкання, більшість покупців знаходять цілком логічну відповідь: ковролін. Це м'яке рулонне покриття відрізняється великою кількістю переваг — зручність монтажу, довговічність, естетика. Ходити босоніж ковроліном дуже приємно, тож він буде оптимальним вибором для спальні, вітальні чи дитячої кімнати. Для житлових приміщень найкраще обирати побутовий ковролін — його ворс розрахований на помірні навантаження, тому зберігає естетику протягом тривалих років, саме в помешканнях житлового призначення. Важливою перевагою побутового ковроліну є широкий спектр структур та розмаїта колірна гама, тож ви завжди з легкістю оберете ідеальне покриття. Пропонуємо короткий огляд відомих серій побутового ковроліну.

Ковролін з коротким однорівневим ворсом — практичність та комфорт

У цій групі слід звернути увагу на ковролін Timzo Torpedo, з ворсом висотою 3 мм, виготовленим із міцного та безпечного поліпропілену. Основу виготовлено зі штучної повсті, стійкої до впливу вологи, механічних пошкоджень. 

Ворс має петльову структуру, тому на ньому практично не лишається слідів від ніжок меблів, він украй повільно затоптується. В асортименті серії представлено три спокійних відтінки, котрі мають вигідний вигляд в будь-якому інтер'єрі.  

Серед основних переваг ковроліну Timzo Torpedo:

  • довговічність, стійкість до помірних навантажень; 

  • безпека — основа має протиковзні властивості; 

  • гіпоалергенність; 

  • універсальна колірна гама. 

Condor Astra — ще один представник ковроліну з петльовим однорівневим ворсом, представлений в популярних кольорах. Спокійні, нейтральні відтінки ковроліну будуть мати гармонійний вигляд як у вітальні, так і в кабінеті. 

Практичний ковролін Condor з поліпропіленовим ворсом поєднує чудову мякість, стійкість до зношування, ефективний захист від плям. Волокна не поглинають вологу, бруд, рідину. 

Покриття гіпоалергенне, зменшує розповсюдження пилу та покращує якість повітря в приміщенні. 

ковролін

Ковролін абстрактного дизайну — чудовий вибір для спальні чи вітальні  

Якщо ви шукаєте нестандартне рішення для декорування інтер'єру спальні, вітальні, розгляньте цікаву серію Virtual Epic. Головною відмінністю серії є оригінальний дизайн — білий колір та яскраві відтінки поєднуються між собою незвичайними візерунками. 

Ворс ковроліну належить до структури саксоні — його виготовляють з крученої пряжі. Ворс підстригається до рівної поверхні, котра має ефект зернистості. Ворс середньої довжини не вимагає ретельного догляду, достатньо регулярно очищати його від дрібного сміття.

 Не менш важливою перевагою є основа AntiSlip, котра не лише протистоїть механічним пошкодженням, але й запобігає ковзанню покриття. 

Правильно обране підлогове покриття гарантує не лише естетичний, охайний вигляд інтер'єру, але й гарантує приємні відчуття домашнього затишку. 

Обрати ідеальний різновид побутового ковроліну ви завжди можете в магазині «ПолMall».

Архів журналу Віче

Віче №5/2016 №5
Реклама в журналі Інформація авторам Передплата
Останні новини

У партії Шольца закликали до захисту неба України з території НАТО Вчора, 18 травня

Хорватія затвердила новий уряд на чолі з проукраїнським прем’єр-міністром Вчора, 18 травня

Welt: ЄС допускає навчання українських військових на території України з 2025 року Вчора, 18 травня

Зеленський оптимістичний щодо переговорів з ЄС: "Навіть складні партнери стали простішими" 17 травня

У НАТО вважають, що Росія не має сил для стратегічного прориву на Харківщині 17 травня

ЗМІ: У Німеччині проходять обшуки в ультраправого політика, який міг отримувати гроші від Росії 16 травня

Міноборони Греції заперечує таємні поставки зброї Україні 16 травня

Президент Португалії пояснив ситуацію із візитом Зеленського 16 травня

50 країн і організацій підтвердили участь у саміті миру у Швейцарії 16 травня

Зеленський рішуче засудив замах на Фіцо і побажав йому одужання 16 травня